Massage

Heb jij na een drukke werkdag even zin in me-time? Of wil jij de dag juist starten met een lekker rustmomentje? Plan dan tijd vrij in jouw agenda voor een heerlijke massage. Dit vermindert niet alleen stress en spierspanning, het zorgt ook nog eens voor een betere doorbloeding, sneller stofwisselingsproces én het geeft een betere nachtrust. Wat dan weer resulteert in meer energie om die drukke dag door te komen. Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, cupping, bindweefselmassage of hotstone massage. Ben jij klaar om die adrenaline los te laten en echt even te relaxen? Maak dan een afspraak!

Ben jij klaar om die adrenaline los te laten en even echt te relaxen?

Ben jij klaar om die
adrenaline los te laten
en even echt te relaxen?

Ontspanningsmassage

Met een zachte massage ontspannen jouw spieren en het lichaam op een rustgevende wijze. Zo kom je fysiek perfect tot rust.

Cupping

Goed als je last hebt van nekklachten, hoofdpijn, migraine of andere spiergerelateerde klachten.

Bindweefselmassage

Deze massage werkt goed bij klachten als hoofdpijn, littekenweefsel, reuma, fybromyalgie, cellulite en tijdens menstruatie.

Hotstone massage

Ultiem genieten? Allereerst een rustgevende massage met een warme olie en vervolgens worden de opgewarmde stenen op speciale wijze op het lichaam gelegd.

Zwangerschaps- massage

Middels een speciale zwangerschapsmassage kun je de zwangerschap bewuster ervaren en zo signalen die het lichaam afgeeft duidelijker herkennen.

Laat je adviseren
door Chayenne!