Lifestyle Coaching

Jezelf suf trainen, elke dag hardlopen en telkens opnieuw een streng dieet volgen? Dat wil niemand! Je wilt juist lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen een terrasje pikken, waarbij dat ene wijntje of die lekkere borrelplank heus wel mag. Want jij weet namelijk wat je kunt hebben en hoe je het de rest van de week gaat compenseren. En dat is precies wat je gaat leren tijdens de lifestyle coaching. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat jij volledig inzicht hebt in jouw eetpatroon en meer bewust bent van alle voeding. Hier komt geen onhaalbaar dieet bij kijken. Dit is namelijk een tijdelijke oplossing om (snel) gewicht te verliezen. Ons doel is juist dat we samen toewerken naar die bewuste levensstijl voor de lange termijn. Een levensstijl mét de juiste voeding en mét zo nu en dan een lekkere boterham Nutella tussendoor.

Werkwijze

Intakegesprek

De lifestyle coaching start altijd met een intakegesprek, waarin we jouw behoefte en doelen bespreken. Waar loop je precies tegenaan? Wat zijn jouw valkuilen? Hoe ziet jouw eetpatroon er momenteel uit? Het komt allemaal aan bod!

Plan van aanpak

Vervolgens voeren we een nulmeting uit en krijg je toegang tot een speciale voedingsapp. Hierin ga je jouw ‘eetdagboek’ bijhouden. Doe je dit liever op papier? Dat kan ook! Op basis van jouw behoefte, de meting en het eetpatroon krijg je persoonlijk voedingsadvies en handige recepten.

Evaluaties

Elk evaluatie- en coachingmoment voeren we een nieuwe meting uit om te kijken hoe jouw proces verloopt en of je op de goede weg bent naar jouw eigen bewuste levensstijl!

Wat zijn de mogelijkheden?

De lifestyle coaching is altijd inclusief persoonlijk voedingsadvies, kwartaalmetingen, toegang tot de speciale voedingsapp Yazio, lekkere recepten en de mogelijkheid om altijd te appen of bellen met jouw vragen. Jij kiest uiteindelijk hoe vaak je langskomt voor advies!

Wil je naast het bewust omgaan met voeding ook bewuster sporten? Kies dan voor een trainingsschema waarmee je zelf aan de slag kan in de sportschool of thuis! Liever persoonlijke sportbegeleiding met voedingsadvies? Dan is personal training iets voor jou!

ADVIESGESPREK

Laten we in gesprek gaan.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord.