Groepslessen

Bij Adrenaline Boutique geloven we in de kracht van beweging, balans en zelfzorg. Onze groepslessen zijn ontworpen om jou te helpen je fysieke kracht te vergroten, je mentale welzijn te verbeteren en je algehele levenskwaliteit te verhogen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve work-out, ontspanning of een combinatie van beiden, wij hebben iets voor jou.

Klaar om je reis naar welzijn te beginnen? Neem contact met ons op om je eerste les te boeken of om meer informatie te ontvangen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Adrenaline Boutique. Samen gaan we op weg naar een gezonder, gelukkiger jij.

Ben jij klaar om die adrenaline los te laten en even echt te relaxen?

Ben jij klaar om die
adrenaline los te laten
en even echt te relaxen?

Bootcamp

Ben jij klaar om lekker te zweten in de buitenlucht? In één uur tijd even flink er tegenaan te gaan met een intense full body workout.

Power Yoga

Voor je lichaam is yoga fijn, omdat het je een betere balans geeft en fit houdt. Yoga is dan ook goed op elke leeftijd!Stretch & Relax

Met de stretch & relax les investeer je in jezelf, door rust en ontspanning in je lichaam te creeren en daarmee rust in je hoofd.


Laat je adviseren
door Chayenne!